Cake is the answer. Who cares what the question is?

Oke, niet altijd. Maar het antwoord dat je zoekt staat misschien wel tussen onze veelgestelde vragen. Bekijk ze hieronder. Kom je er niet uit? Neem dan contact

Bestellen

Nee, dat doen wij niet. Om de taarten van OKayks betaalbaar te houden, werken wij met een beperkt assortiment taarten die we op schaal kunnen laten bakken. Zo kunnen wij meer mensen voorzien van de lekkerste en meest verantwoorde taarten!

Jazeker! Voeg een kaartje toe bij je bestelling en bepaal zelf wat erop komt te staan. De taart zelf kun je niet personaliseren, omdat de taarten vanwege de kans op kruisbesmetting niet meer aangeraakt worden nadat ze gebakken zijn.

Ja hoor, geen probleem. Wanneer je een kaartje toevoegt, kun je zelf de afzender aanpassen. Heb je geen kaartje toegevoegd aan je bestelling? Neem dan na het bestellen contact op met onze klantenservice. Dan zorgen wij ervoor dat het in orde komt en je anoniem de taart kunt verzenden.  (contact@okayks.nl)

Je bestelling annuleren of wijzigen is mogelijk tot 09.00 uur op de dag van verzending. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op via e-mail of het contactformulier. Let op: vergeet hierbij niet je ordernummer te vermelden.

Het adres wijzigen is mogelijk tot 09.00 uur op de dag van verzending. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op via e-mail of het contactformulier. Let op: vergeet hierbij niet je ordernummer te vermelden.

Wanneer je jouw bestelling op werkdagen voor 23.59 uur bestelt, wordt deze de volgende dag al geleverd! Ook kun je kiezen voor een latere bezorgdatum. Leveren op dezelfde dag is helaas niet mogelijk.

Nee, dit is niet mogelijk. Je kunt eenvoudig zelf via de webshop bestellen. Mocht je specifieke wensen hebben, dan kun je contact opnemen via e-mail of het contactformulier.

Dat kan! Bij het plaatsen van jouw bestelling krijg je echter niet de optie om een factuur te ontvangen. Neem hiervoor contact op via e-mail of het contactformulier.

Je kunt op diverse manieren betalen in onze webshop. Bij het afrekenen kun je gebruikmaken van:

  • iDEAL: alle Nederlandse banken
  • Creditcard: MasterCard, VISA en Amex
  • Paypal

In stap 3 van het bestelproces vind je de knop “voucher toevoegen”. Hier kun je de code invullen. De prijs wordt direct verrekend in je winkelmand.

Bezorging

De bezorgkosten zijn €6.95 per adres in heel Nederland.

Nee, dat doen we (nog) niet. Op dit moment verzenden we alleen binnen Nederland.

Wij bezorgen op maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 en 22.30 uur. Wat je vandaag bestelt, wordt de volgende dag ‘s avonds bezorgd. Zo kun je lekker snel genieten van jouw taart!

Onze bezorgdienst zal in dat geval proberen de taart bij de buren te bezorgen. De ontvanger kan de taart daar dan ophalen. Als de buren niet aanwezig zijn, wordt de taart mee terug genomen en ontvang je een ‘niet thuis’ bericht.

Dat is helaas niet mogelijk. Om de taarten vers te houden, worden ze op de dag van verzending pas aangeboden aan de bezorgdienst. Die bezorgt jouw bestelling dezelfde avond.

Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag. We bezorgen niet op zon- en feestdagen.

Wij bezorgen op dit moment niet in het Waddengebied.

Wanneer je bestelling is ontvangen, krijg je van ons een bevestiging per e-mail. Op de verzenddag ontvang je tussen 16.00 en 17.00 uur een track en trace code met tijdsindicatie van het bezorgmoment. Deze tijd is tot een halfuur nauwkeurig en is live te volgen.

Als je op werkdagen voor 23.59 uur besteld, kan jouw bestelling de volgende dag al geleverd worden. Wil je liever op een andere dag de taart(en) laten bezorgen? Bij het bestellen kun je eenvoudig in de kalender de gewenste datum instellen.

Nee, wij kunnen geen rekening houden met een specifiek tijdvak. De track en trace code is tot een halfuur nauwkeurig. Dit houdt in dat de levertijd meebeweegt met de route van de chauffeur. Mocht je op dat moment niet thuis zijn, dan wordt het pakketje bij je buren afgegeven.

Als je pakket beschadigd is, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via e-mail  of het contactformulier. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar foto’s van de taart en/of het pakketje. Samen zorgen we voor een oplossing!

De taart wordt op de dag van verzending vriesvers ingepakt in een speciale, isolerende verpakking. Doordat we ook een coolpack toevoegen blijft de taart koel, ook als deze nog een dagje bij de buren blijft liggen.

Producten

Jazeker! Onze taarten bevatten geen gelatine en zijn halal. Ook gebruiken we halal kleurstof op plantaardige basis.

Voor de vegan taarten werken we met plantaardige ingrediënten. De taarten bevatten geen dierlijke producten, zoals boter, melk of eieren. Ook gebruiken we kleurstof op plantaardige basis. De glutenvrije taarten en suikervrije taarten zijn niet vegan.

De taarten zijn vers het lekkerst. Wil je ze langer bewaren? Dan zijn ze tot maximaal 2 dagen in de koeling houdbaar.

De glutenvrije taarten zijn niet vegan of suikervrij. Wel hebben we een lactosevrije en glutenvrije variant  in het assortiment.

OKayks bakt de taarten niet zelf, maar werkt hiervoor samen met specialistische bakkerijen. De glutenvrije taarten worden in een volledig glutenvrije bakkerij gemaakt waar kruisbesmetting is uitgesloten. De vegan taarten worden gebakken in een bakkerij die al jarenlang vegan gebak maakt.

Alle vegan taarten zijn per definitie lactosevrij, omdat hiervoor geen (koe)melk wordt gebruikt. In ons assortiment vind je ook een glutenvrije taart die lactosevrij  is. Let op: deze taart is niet geschikt voor mensen met een koemelkallergie, omdat voor dit product gebruik wordt gemaakt van lactosevrije melk.

Coronavirus

Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Zij heeft aangegeven dat de kans dat het coronavirus zich verspreidt via pakketten heel klein is. In het algemeen adviseert het RIVM om regelmatig je handen te wassen, dus ook na het ontvangen van een pakket.

Nee, vanwege de coronamaatregelen zal de bezorgdienst het pakket aanbieden en daarbij gepaste afstand (tenminste 1,5 meter) houden.

Nee dat hoeft niet. Vanwege de coronamaatregelen tekent de bezorgdienst zelf voor ontvangst.